Pages

Subscribe Twitter Twitter

29 Temmuz 2010 Perşembe

Messenger Plus! Live 4.83.380

Messenger Plus! Live Yenilikleri:

Günlük Arama
Messenger Plus! şimdi doğrudan Günlük Görüntüleyici'den bütün konuşmalarınızı otomatik olarak dizinleyerek arama yapmanızı sağlıyor.

Messenger Arayüzleme
Messenger pencerelerinizin görünümünü yüklemesi çok kolay arayüzlerle tamamen değiştirin.

Yepyeni Bir Arayüz
İlk fark edeceğiniz şey Messenger Plus! pencerelerinin tamamen yeni görünümü olmasına rağmen daha da önemlisi siz aradıklarınızı daha kolay bulun diye yüzlerce ayarla her birinin düzenleri tekrar gözden geçirildi!

Birçok küçük ama önemli yeni özellik fark edeceksiniz: son kişi olaylarının konuşma pencerelerinde görünmesi, Kişi Listesi Temizleyicinin sizin listelerinde olduğunuz kişilerin listesini görüntülemenizi sağlaması, rastgele seslerin Ses Kütüphanesi penceresinden eklenebilmesi, geliştirilmiş Hazır İfadeler işlevselliği ve çok daha fazlası...

Scripting Mimarisi İle Sonsuz Genişletebilme

Messenger Plus! Live, Windows Live Messenger'a kendi özelliklerini eklemek isteyen geliştiriciler için kendi scripting ortamını sağlar. Yüzlercesinin bedava indirmek için hazır olduğu scriptler bölümünden scriptler edinebilir ya da kendinizinkini nasıl geliştireceğinizi öğrenebilirsiniz.

Bir script oluşturacak kadar yetenekli olmayanlarınız için: scriptler Messenger topluluğundan diğer geliştiricilerin size getirdiği yeni fikirler, yeni özellikler ve yine Messenger'da daha fazla eğlence demektir. Bu demek oluyor ki, Messenger Plus!'ı yüklemek ve kutudan çıktığı anda sunduğu özelliklerden yararlanmak sadece bir başlangıç!

Ve Tamamı Bedava.

Messenger Plus! ücretsiz bir yazılımdır ve arkadaşlarınıza göndermeniz önerilmektedir. Programın herhangi bir özelliğinden yararlanmak için hiçbir zaman tek bir kuruş ödemek zorunda kalmayacaksınız. Messenger Plus! hiçbir çeşit casus yazılım ve truva atı da içermez.

Mesenger Plus indirmek için buraya tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ziyaretçiler