Pages

Subscribe Twitter Twitter

28 Temmuz 2010 Çarşamba

AVG Anti-Virus Free Edition 9.0.851a3009

AVG Anti-Virus Free Edition çok iyi bilinen bir antivirüs korunma aracıdır. AVG Free ücretsiz olarak ev kullanıcıları için tasarlanmış basit, kullanımı kolay bir güvenlik programıdır. Güçlü ve sürekli güncellenen yapısı ile tam bir koruma sağlayan bu program dünya üzerinde milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır.

Rapid virüs veritabanı güncellemeleri ile her zaman en güncel tehditlere karşı hazır durumda bulunan AVG Anti-Virus Free Editionyüksek derecedekoruma sağlıyor. Yerleşik koruma kalkanı, casus yazılımlara karşı anti-spyware özelliği, e-posta tarayıcı, güvenlik eklentileri, istek üzerine veya otomatik tarama ve testler gibi seçenekler ile mümkün olan en üst düzey korumayı sizlere ücretsiz sunan bu yazılım bilgisayarınızın performansında da hiçbir yavaşlamaya sebep olmadan verimli bir şekilde çalışabiliyor.

AVG Resident Shield (Yerleşik Koruma Kalkanı) özelliği ile sisteminizde gerçek zamanlı bir koruma yapabileceğiniz, güncellemeleriyle sürekli en yeni tehlikelere karşı bilgisayarınızı koruyabileceğiniz, zarar gören veya enfekte olan dosyalarınıza en güvenli müdahaleleri yapabileceğiniz bu bedava antivirüs programı gelişmiş polymorphic virüs yakalama, genişletilmiş yardım ve diğer çeşitli güncellemeler ve geliştirmelerin yapıldığı son sürümü ile karşınızda.

Sürüm 9.0.851 ile AVG Anti-Virus Free Edition kullanıcılara entegre edilmiş anti-spyware (casus yazılım) koruması, yeni LinkScannerözelliği ile kullanıcılara Google, Yahoo ve MSN aramalarını değerlendirme şansını verirken ayrıca birçok güncelleme, eklenti ve hata düzeltimi de yenilenen sürümle gerçekleştirilmiş bulunuyor.

Sistem Gereksinimleri:

  • Inter Pentium 300 Mhz
  • 256 MB RAM
  • 30 MB boş sabit disk alanı (kurulum için)
  • Windows 2000/XP/Vista/7

Buradan ücretsiz Avg ' yi indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ziyaretçiler