Pages

Subscribe Twitter Twitter

29 Temmuz 2010 Perşembe

Casus Bilgisayar 007 (Keylogger) 3.92

Casus Bilgisayar 007, gerçek zamanlı bir bilgisayar takip programıdır. Programı yüklediğiniz bilgisayarda neler olup bitiyor, hangi sitelere giriliyor, kimlerle konuşuluyor, konuşmanın içeriği vs. bütün bunları takip edebilir ve ekran görüntüleri de dahil olmak üzere hepsini öğrenebilirsiniz. Daha da önemlisi o bilgisayarda giriş yapılan tüm Msn, Icq, Yahoo ve tüm e-mail şifrelerini de kaydediyor ve sizin belirlediğiniz mail adresine belirli aralıklarla gönderiyor.

* Program hakkında daha detaylı yardım, bilgi ve açıklamalar için Forumti üzerindeki başlığı inceleyiniz ! Başlığa gitmek için lütfen Tıklayınız ...

Ayrıca; aynı zamanda program ebeveynlerin çocuklarının bilgisayar başında neler yaptığını görmek ve topladıkları bu bilgilerle kötü içerikli veya kötü niyetli bilgisayar kullanımını en aza indirmeyi amaçlayan bir yazılımdır.

Casus bilgisayar 007 artık Vista destekli !!! Vista platformlarında da Casus Bilgisayar 007

yazılımının keyfini doyasıya çıkarın ...

Programın Genel Özellikleri:

1.Klavye kaydedici özelliği ile bilgisayarda yazılan bütün herşeyi kaydeder. Örnegin; Msn sohbeti, açılan e-mailler, word dosyaları gibi.
2.İnternette girilen ve gezilen bütün web sitelerini ekran görüntüsü ile beraber kaydeder ve listeleyerek size gönderir.
3.Sizin belirleyeceğiniz aralıklarla bilgisayarın ekranının görüntüsünü alır ve kaydeder.
4.Bilgisayarınız da açılan veya çalıştırılan bütün komutları, dosyaları kaydeder ve listeler.
5.Bilgisayarınız da açılan veya silinen bütün dosyaları kaydeder ve listeler.
6.Bütün bu bilgileri sizin belirleyeceğiniz aralıklarla e-mail adresinize gizlice gönderir.

Programın Çalışma Özellikleri ?

  • Tamamen gizlidir.
  • Casus yazılım tarayıcı ve benzeri programlar tarafından farkedilemez.
  • Bilgisayar açılınca kendiliğinden otomatik olarak ve gizlice kaydetmeye başlar.
  • Programa sadece sizin belirleyeceğiniz şifre ve kısayol tuşu ile gizlice ulaşılabilir.
  • Programa girmek için Ctrl - Alt - F7 tuşlarına aynı anda basmalısınız. Programa girince ilk önce şifrenizi belirleyin , sonra e-mail adresinizi girebilirsiniz, böylece bilgisayarınızdan uzaktayken de neler olup bittiğini ögrenebilirsiniz. Ayrıca ekran kaydetme aralığını belirleyin.
  • Masa üstünde kayıtlı olan '' 007 Install '' dosyasını silin, çünkü böylece yazılımın daha da gizli olması sağlanır.
  • Program birçok kişinin kullandığı bilgisayarlara yüklenerek daha da çok bilgi ele geçirilebilir, fakat bizim temennimiz programın daha çok legal olarak kullanılması yönünde.

---------------------------------------------------------------------------------

* Programın dili İngilizce olmasına rağmen kullanımı son derece kolaydır. Çünkü; siz sadece mail adresinizi giriyorsunuz, gerekli olan bilgileri program kendiliğinden otomatikmen gönderiyor, yinede istediğiniz bilgileri kendiniz ayarlamak isterseniz; aşağıda belirttiğimiz terimler ve karşılıkları ile programı kendinize özgün olarak kullanabilirsiniz;

KEYSTROKES LOG : Klavye kaydedici. Bu butonu tıklayarak yazılan sohbetleri,mailleri ve şifreleri görebilirsiniz.
WEBSITES LOG : Bu butonu tıklayarak gezilen web sitelerinin listesini görebilirsiniz.
APPLICATIONS LOG : Bu butonu tıklayarak uygulamaların listesini görebilirsiniz.
SCREENSHOTS LOG : Bu butonu tıklayarak ekran fotoğraflarını görebilirsiniz.
FILE/FOLDERS LOG : Bu butonu tıklayarak açılan, silinen dosyaları görebilirsiniz.
PASSWORD SETUP : Programa girmek için kullanacağınız şifreyi belirleyin.
-Şifreyi belirleyebilmek için '' enable password protection to avoid unauthorised accses '' kutusunu işaretleyin.

HOTKEY SELECTION : Programı görünür yapmak için basmanız gereken tuşları belirlerleyebilirsiniz.
OVERRIDE ANTISPY PROGRAMES : Burayı işaretleyerek anti spy taramalarını atlatabilir, programın anti-virüslere karşı tanınmasını engelleyebilirsiniz. (Bu özellikten %100 yararlanmak için lisans gereklidir)
START UP OPTION : Başlatma seçenekleri. Buradaki bütün kutuları işaretleyin.
ADVANCED OPTION : Gelişmiş seçenekler. Burayı tıklayarak bilgilerin gönderilmesini istediğiniz e-mail adresini belirleyin.
STEALTH MODE : Gizli mod. Programın başkaları tarafından farkedilmemesi için her zaman gizli mod da tutun.
CLEAR LOGS : Kaydedilen tüm içeriği siler.
HIDE : Programı gizler.
STOP : Programı durdurur.

UNINSTALL 007 SPY SOFTWARE : Programı bilgisayardan kaldırır.
CANCEL : Bu sayfada yapılan işlemleri iptal eder.
OK : Bu sayfada yapılan işlemleri kaydeder.

!!! Programı bilgisayarından kaldıramayan kullanıcılar için "uninstall" (kaldırma) açıklaması:

Öncelikle programın çalışır durumda olması gerekiyor. Belirlenen kısayol ile programın arayüzüne ulaşıyoruz ve ardından "Advanced Option" bölümüne girip "Uninstall 007 Spy Software" buttonuna basarak karşımıza çıkan onay sekmesinde "Evet" diyerek kaldırma işlemini tamamlıyoruz.

Buradan ücretsiz bilgisayarınıza inmdirebilirsiniz.

Messenger Plus! Live 4.83.380

Messenger Plus! Live Yenilikleri:

Günlük Arama
Messenger Plus! şimdi doğrudan Günlük Görüntüleyici'den bütün konuşmalarınızı otomatik olarak dizinleyerek arama yapmanızı sağlıyor.

Messenger Arayüzleme
Messenger pencerelerinizin görünümünü yüklemesi çok kolay arayüzlerle tamamen değiştirin.

Yepyeni Bir Arayüz
İlk fark edeceğiniz şey Messenger Plus! pencerelerinin tamamen yeni görünümü olmasına rağmen daha da önemlisi siz aradıklarınızı daha kolay bulun diye yüzlerce ayarla her birinin düzenleri tekrar gözden geçirildi!

Birçok küçük ama önemli yeni özellik fark edeceksiniz: son kişi olaylarının konuşma pencerelerinde görünmesi, Kişi Listesi Temizleyicinin sizin listelerinde olduğunuz kişilerin listesini görüntülemenizi sağlaması, rastgele seslerin Ses Kütüphanesi penceresinden eklenebilmesi, geliştirilmiş Hazır İfadeler işlevselliği ve çok daha fazlası...

Scripting Mimarisi İle Sonsuz Genişletebilme

Messenger Plus! Live, Windows Live Messenger'a kendi özelliklerini eklemek isteyen geliştiriciler için kendi scripting ortamını sağlar. Yüzlercesinin bedava indirmek için hazır olduğu scriptler bölümünden scriptler edinebilir ya da kendinizinkini nasıl geliştireceğinizi öğrenebilirsiniz.

Bir script oluşturacak kadar yetenekli olmayanlarınız için: scriptler Messenger topluluğundan diğer geliştiricilerin size getirdiği yeni fikirler, yeni özellikler ve yine Messenger'da daha fazla eğlence demektir. Bu demek oluyor ki, Messenger Plus!'ı yüklemek ve kutudan çıktığı anda sunduğu özelliklerden yararlanmak sadece bir başlangıç!

Ve Tamamı Bedava.

Messenger Plus! ücretsiz bir yazılımdır ve arkadaşlarınıza göndermeniz önerilmektedir. Programın herhangi bir özelliğinden yararlanmak için hiçbir zaman tek bir kuruş ödemek zorunda kalmayacaksınız. Messenger Plus! hiçbir çeşit casus yazılım ve truva atı da içermez.

Mesenger Plus indirmek için buraya tıklayın

RapidShare Downloader 4.25

RapidShare Downloader

Rapidshare Downloader Rapidshare.com’dan kolay bir şekilde dosya indirmek için geliştirilmiştir. RapidShare.com linklerini kopyalayıp programa yapıştırarak çok basit bir şekilde indirme listenizi oluşturabilirsiniz. Dosyaları artık teker teker indirmek, sıradaki dosyayı indirmek için indirdiğiniz dosyanın bitmesini beklemek zorunda değilsiniz, indirmek istediğiniz linkleri programa ekledikten sonra belirlediğiniz ayarlara göre indirme işlemi yapılacaktır. Premium Rapidshare hesabı ile de kullanılabilen program Türkçe arayüzü ve ücretsiz oluşuyla tercih edilebilecek bir program.

Rapidshare indirici programını yükle ücretsiz

Internet Explorer 8 (XP)

Internet Explorer 8 (XP)

Internet Explorer 8 hem yeni online servisleri keşfeden bilgisayar kullanıcılarına hem de standartlar ile web geliştiren uzmanlara yeni bir keşif yolu sunuyor. Sadece sayfada gözükeni sunmayan ve daha fazlasınıyaşamanızı sağlayan bu yepyeni tarayıcı sahip olduğu yeni geliştirmeler, yeni güvenlik seçenekleri ve zaman kazandıran yeni web gezintisi özellikleri ile dikkat çekiyor. Hayatımızın önemli bir parçası haline gelen internet üzerindeki deneyiminize ayrı bit tat katacak olan dünyanın en çok kullanılan internet tarayıcısı Internet Explorer güvenli, keyifli ve hızlı bir web gezintisini sizlere sunmak için hazır durumda.

Internet Explorer 8'in Bazı Yeni Özellikleri:

Aramalarınızı görselleştirin; En favori arama sağlayıcınızda ve gezinti geçmişinizde daha akıllı aramalar yapabilir ve detaylı sorgulamalar ile daha kesin sonuçlara ulaşabilirsiniz. Geliştirilen Anlık Arama Kutusunda aramak istediğiniz kelimeyi yazarken arama sağlayıcınız size görsel destekli öneriler sunarak daha hızlı ve kolay arama yapmanızı sağlarken, kesin sonuca ulaşmanız konusunda en büyük yardımcınız oluyor.

Herhangi bir siteyi rahatlıkla görüntüleyin; Artık eski tarayıcılar ile tam uyumlu olarak geliştirilmiş olan siteleri bile doğru ve hızlı bir şekilde görüntüleyebilirsiniz. Uyumluluk Görünümü özelliğini kullanarak bir siteyi görüntülerken oluşan resim, yazı vb. diğer hataları anında belirleyebilir ve daha iyi bir görünüm elde etmek için Adres Çubuğundaki, Yenile butonunun yanındaki butonu kullanabilirsiniz.

Daha kişisel gezintiler yapın; Yaptığınız web gezintilerinizi geçmişte saklanmamasını veya özel ve gizli bir şekilde işlemler gerçekleştirmek istediğinizde, kazara birinin bu gezintilerden haberi olmaması için InPrivate Gözatma özelliğinden ve bu özelliğin gelişmiş seçeneklerinden faydalanabilir ve örnek olarak online mağzalardan ailenize aldığınız hediyeleri gizleyebilirsiniz.

Kendinizi daha fazla güvende hissedin; Yeni SmartScreen Filtresi yaptığınız web gezintilerini ve e-posta okuma işlemlerini daha güvenli hale getiriyor. Sizi zararlı websitelerinden koruyarak verilerinizin, kişisel bilgilerinizin ve kimliğinizin online tehditlerin eline geçmemesini sağlıyor.

Hızlandırıclar ile birlikte işlerinizi çabuk bitirin;Harita görüntüleme, anında kelime çevirisi, e-posta ile gönderme vb. özel seçenekler ile web gezintinizde sahip olduğunuz deneyimleri arkadaşlarınıza ve ailenize aktarmak veya belirlediğiniz kelimeler veya adresler üzerinde araştırma yapmak isterken birkaç fare tıklamasıyla bu işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirebilir veya her gün yaptığınız günlük işlemlerinizi Internet Explorer 8'in Hızlandırıcı özelliği ile daha hızlı hale getirerek zaman kazanabilirsiniz.

Sizin için önemli olanı hep önünüzde tutun; Tarayıcınızın belirli bölümlerine Web Slice ekleyerek aynı sayfalara geri gitmeden bulunduğunuz sayfa üzerinden anlık veri değişikliklerini takip edebilir, hava durumu, borsa bilgisi, online açık artırma gibi şeyleri başka sayfalarda gezinirken bile görüntüleyebilirsiniz. Size anlık ve dakik bilgi sunan Web Slice özelliği yeni Sık Kullanılanlar çubuğundaki yerini sizler için almış bulunuyor.

Not: Bu Internet Explorer 8 Windows XP için olan sürümdür. Windows Vista kullanıcısı iseniz buradan Vista uyumlu IE8'i indirebilirsiniz.

internet exproler 8 xp version buradan ücretsiz tam olarak indirebilirsiniz.

Counter Strike Steam 1.6

Counter Strike Steam

Steam nedir?
Half-Life ve Half-Life 2 yapımcısı Valve tarafından geliştirilen bir arabirim programıdır. Steam arabirimi mevcut WON sisteminin yerini alması için geliştirilmiştir. VALVE, Half-Life 2'nin piyasaya sürülmesiyle kullanımdan kalkacak olan WON sistemi yerine Half-Life kullanıcılarının bunu kullanmasını planlamaktadır.

Bana Steam gerekecek mi?
Evet. Yurt dışındaki mevcut Half-Life sunucularının çoğu halen yeni Steam sürümünü kullanmakta ve buna yeni sunucular eklenmektedir. Eski WON üzerinden halen oynayabiliyor olabilirsiniz ama, Valve yakında bunu devreden çıkaracak. Half-Life 2 sadece Steam üzerinden çalışabilecek. Modem ile bağlananlar ya da uzun dosya çekme sürelerinden çekinenleriniz korkmasın. Half-Life 2'nin ticari sürümü Steam ile beraber gelecek.

Steam'i nerden bulacağım?
Steam'in çeşitli sürümlerini dosyalar alanımızı kullanarak Türkiye'deki yüksek kapasiteli sunucularımızdan çekebilirsiniz.
Dosyalar

Cache dosyasız Steam nedir?
Bu, hiçbir oyunu içermeyen Steam arabirim yazılımıdır. Başka bir deyişle, bu küçük dosyayı indirerek Steam'i daha kolay yükleyebileceğinizi sanıyorsanız, boşuna heveslenmeyin. Çünkü, bunu çalıştırdığınızda Steam yazılımı VALVE sunucularından gerekli cache oyun dosyalarını indirmek isteyecektir ve bu çok uzun sürecektir. Tavsiye edilen, bu dosyaya itibar edilmeyip , içinde 211MB büyüklüğünde HL v1.1.2.0 cache oyun dosyasını da içeren daha büyük sürümleri indirmenizdir.

Steam yüklenmesi (Sistem mi kilitlendi?)
Yüklenmesi kısa ve çabuk değildir. Diğer programlara kıyasla yüklenmesi çok uzun sürer. İlk kural, Steam çalışırken ve yükleme sırasında bilgisayarınızda başka hiçbir programın çalışmıyor olmasıdır. Bu nedenle diğer tüm programları kapatın ve yükleme sırasında hiçbir şeyi çalıştırmayın. İkinci kural, zaman tanıyın. Steam yüklemesi takılmış gibi görünebilir, bu muhtemelen VALVE sunucusuna olan bağlantınızın yavaşlığı nedeniyle öyle görünüyordur. Bilgisayarınızdan uzaklaşacaksanız, ekran koruyucularını devre dışı bırakın, bunlar Steam'i çökertebilir.

Makinenizin kitlendiğini düşünerek yüklemeyi iptal etmeden önce iki şey yapabilirsiniz : bir 30 dakika daha bekleyin, ve son olarak Steam yükleme penceresini fare ile hareket ettirmeye çalışın. Hareket ettiremiyorsanız büyük olasılıkla Steam kilitlenmiş olabilir.

Counter Strike Steam 1.6 buradan ücretsiz indirebilirsiniz.

28 Temmuz 2010 Çarşamba

AVG Anti-Virus Free Edition 9.0.851a3009

AVG Anti-Virus Free Edition çok iyi bilinen bir antivirüs korunma aracıdır. AVG Free ücretsiz olarak ev kullanıcıları için tasarlanmış basit, kullanımı kolay bir güvenlik programıdır. Güçlü ve sürekli güncellenen yapısı ile tam bir koruma sağlayan bu program dünya üzerinde milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır.

Rapid virüs veritabanı güncellemeleri ile her zaman en güncel tehditlere karşı hazır durumda bulunan AVG Anti-Virus Free Editionyüksek derecedekoruma sağlıyor. Yerleşik koruma kalkanı, casus yazılımlara karşı anti-spyware özelliği, e-posta tarayıcı, güvenlik eklentileri, istek üzerine veya otomatik tarama ve testler gibi seçenekler ile mümkün olan en üst düzey korumayı sizlere ücretsiz sunan bu yazılım bilgisayarınızın performansında da hiçbir yavaşlamaya sebep olmadan verimli bir şekilde çalışabiliyor.

AVG Resident Shield (Yerleşik Koruma Kalkanı) özelliği ile sisteminizde gerçek zamanlı bir koruma yapabileceğiniz, güncellemeleriyle sürekli en yeni tehlikelere karşı bilgisayarınızı koruyabileceğiniz, zarar gören veya enfekte olan dosyalarınıza en güvenli müdahaleleri yapabileceğiniz bu bedava antivirüs programı gelişmiş polymorphic virüs yakalama, genişletilmiş yardım ve diğer çeşitli güncellemeler ve geliştirmelerin yapıldığı son sürümü ile karşınızda.

Sürüm 9.0.851 ile AVG Anti-Virus Free Edition kullanıcılara entegre edilmiş anti-spyware (casus yazılım) koruması, yeni LinkScannerözelliği ile kullanıcılara Google, Yahoo ve MSN aramalarını değerlendirme şansını verirken ayrıca birçok güncelleme, eklenti ve hata düzeltimi de yenilenen sürümle gerçekleştirilmiş bulunuyor.

Sistem Gereksinimleri:

  • Inter Pentium 300 Mhz
  • 256 MB RAM
  • 30 MB boş sabit disk alanı (kurulum için)
  • Windows 2000/XP/Vista/7

Buradan ücretsiz Avg ' yi indirebilirsiniz.

Batak İhaleli 4

Batak 3.2`nin özellikleri aşağıda verilmiştir. Batak 4.0 güncellenmiş versiyonudur. Aynı özellikler bu oyun içinde geçerlidir.

Batak oyunun tüm kurallarını anlatmayacağım ama batak bilipte ihaleli batağı bilmeyenler için aradaki farkları anlatıyım : Temel kurallar batak ile aynı kağıtlar dağıtılınca kaç alabilceğinizi söylüyorsunuz ,diğer oyuncularda aynı şekilde söylüyor en büyük söyleyen ihaleyi almış oluyor ihaleyi alan kozu da belirliyor (maça,karo,sinek ya da kupa) Diğerlerinin söyledikleri artık geçersiz oluyor onlar 1 alsada yırtıyor fakat ihaleye giren dediğini alamazsa batıyor.

Diğerleri ise hiç alamazsa (yani sıfır) onlarda ihaleye girenin dediğine batıyor Atılan bir kağıdı (eğer elinizde büyüğü varsa) geçmek zorundasınız. İhale açılışı 5 tir. İhalede 0-4 arası bir sayı girerseniz program bunu pas olarak kabul eder ve ihalede sizi geçen olursa ihaleyi arttırıyor musunuz? diye sormaz. İhaleyi arttırabilmek için 5 veya 5 ten büyük bir sayı girmelisiniz.İhale 13 ten büyük olamaz. King 10 dur. Oyun normalde 11 el sürüyor isterseniz bunu uzatabilir ya da azaltabilirsiniz.

Oyunun bu versiyonu versiyon 3.0 daki bir hatanın düzeltilmesi amacıyla hazırlanmıştır. (oyuncular bazı durumlarda atılan kağıdı geçmiyordu)Daha hızlı ve daha çabuk indirilebilmesi için dosyaları ziplenmiştir. Batak.zip dosyasını indirin ve bir klasör içinde açın.

-Ayarlar menüsü geliştirildi.
-Küçük bir hatanın düzeltilmesi.
-yeni kart desenleri eklendi.
-Oynanabilecek el sayısının belirlenebilmesi sağlandı.
-İsteğe bağlı olarak koz çekilmeden koz atılmaması yada atılabilmesi sağlandı.

Batak ihale 4 oyununu buradan indirebilirsiniz.

8 Temmuz 2010 Perşembe

CCleaner 2.33.1184

TheSims2 Demo ve turkce yaması

The Sims 2

Minimum Sistem Gereksinimleri:

T&L Teknolojisini destekleyen 32 MB ve üstü Ekran Kartı olan Sistemler
Pentium 3 600 MHz ve üstü
256 MB RAM ve üstü
3.5 GB Boş Harddisk alanı

Desteklenen Ekran Kartları

Nvidia® QuadroTM series
Quadro, Quadro2, Quadro4

Nvidia® Geforce series
GeForce2
GeForce3, 3 Ti
GeForce4, 4Ti, MX 420, 440
GeForce FX 5200, 5600, 5700, 5800, 5900, 5950
GeForce 6800

ATI RadeonTM series
8500, All-In-Wonder 8500
9000, 9200, 9500, 9600, 9700, 9800


T&L Teknolojisini desteklemeyen (Intel Extreme Graphics & Radeon 7xxx Serisi) Ekran Kartı olan Sistemler

Pentium 4 2.0 GHz ve üstü
256 MB RAM ve üstü
3.5 GB Boş Harddisk alanı

2.0 GhZ İşlemci ile Desteklenen Ekran Kartları

ATI RadeonTM series
7000, 7200, 7500

Intel® Extreme Graphics
82845, 82865

Türkçe Yamasını indirmek için tıklayabilirsiniz.

Oyunu demosunu ve indirmek için buraya tıklayın.

jDownloader 0.9.579

jDownloader

jDownloader tüm işletim sistemi platformlarında çalışabilen, açık kaynak olarak geliştirilen ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir. Tamamen Java ile yaratılmış olan bu işlevsel yazılım Rapidshare.com,Megaupload.com, Megashares.com vb. dosya barındırma sitelerinden yapıcağınız dosya indirme işlemlerini basitleştirmek ve hızlandırmak için üretilmiş bir araç.

Program sadece bu sitelere paralı üyelikleri olan kişilere değil aynı zamanda ücretsiz olarak bu sitelerden gerçekleştirilmek istenendosya indirmeişlemlerinde de kullanıcılara yardımcı oluyor. Çoklu paralel dosya indirme, captcha resim doğrulama tanıması, otomatik sıkıştırılmış dosya açma ve daha birçok özelliği bulunan jDownloader paylaşım linklerinin korunması için son günlerde popülerleşen "link şifreleme" sitelerinden birçoğuna da destek sağlıyor. Türkçe dil desteği de bulunan jDownloader programında sık sık karşınıza çıkan arşiv (rar) şifrelerini kayıt altında tutabiliyor ve programın otomatik olarak bu şifreleri girerek arşiv dosyalarının içerisindeki dosyaları klasörlere açmasını sağlıyabiliyorsunuz.

İndireceğiniz dosyaların boyutu ne olursa olsun, kaç bölümden oluşursa oluşsun jDownloader şifrelenmiş veya normal linkleri ona eklediğiniz andan itibaren geri kalan işlemleri kendisi sizin yerinize gerçekleştiriyor. Link koruması için yaygınlaşan CCF, RSDF ve yeniDLC uzantılı dosyaları da kullanarak linkleri program içerisine aktarabiliyorsunuz.

Hesap kısıtlamlarını aşmak isteyen kullanıcılar sahip oldukları birden fazla paralı hesabı program içerisine entegre edereken bir hesaptaki limiti doldurduklarında program otomatik olarak dosya indirme işlemlerine diğer hesaptan devam edebiliyor. Kısacası jDownloader paylaşım dünyasının sınırlarını tamamen kaldırmanıza yardımcı olan sürekli olarak güncellenmeye ve geliştirilmeye devam eden güçlü bir program.

Program kullanımında yaşanan sorunları günlük olarak birbirleri ile paylaşan program üreticileri ve paylaşımcı jDownloader kullanıcıları sürekli olarak birbirleri ile iletişim halinde. Böylece karşılaşılan hatalar ve sorunlar en kısa zamanda düzeltiliyor.

Son sürümü ile program yepyeni bir arayüze sahip olurken daha kararlı bir jDownloader oluşturulmuş bulunuyor. Bugüne kadar karşılaşılan birçok hata giderilmiş ve birçok yeni özellik ve seçenek programa eklenmiş durumda. Ayrıca bilgisayar kullanımı sırasında karşılaştığınız linklerle ilgili bir işlem yapmaya kalktığınızda jDownloader link yakalama özelliği ile de size kolaylık sağlıyor.

Not: Programın bilgisayarınızda çalışabilmesi için Java kurulumunu gerçekleştirmiş olmanız gerekmektedir. Eğer Java bilgisayarınızda yüklü değilse buradan indirebilirsiniz. jDownloader programı Java desteği bulunan tüm işletim sistemlerinde çalışabilmektedir.

J dowloader buradan ücretsiz indirebilirsiniz.

Cheat Engine 5.6.1

Cheat Engine

Açık kaynak olarak geliştirilen oyun modifiye aracı Cheat Engine ile hile yapmak daha önce hiç bu kadar kolay olmamıştı. Bu oyun hile programı ile Windows altında çalıştırdığınız oyunlar üzerinde değişiklikler yaparak isteğinize göre oyun özellikleri belirleyebilir ve oyunları zorlaştırabilir ya da kolaylaştırabilirsiniz.

Mesela 100 can puanı ile oynamak size çok kolay geliyorsa artık oyunları 1 can puanı ile oynamayı deneyebilir ve kendinizi test edebilirsiniz. Ayrıca bu tür değişiklikler dışında Cheat Engine içerisindeki diğer kullanışlı araçlar ile gelişmiş bilgisayar oyunlarında, Internet Explorer, Mozilla Firefox vb. diğer tarayıcılar üzerinden oynadığınız tarayıcı oyunlarında, Flash oyunlarda, FarmVille gibi Facebook uygulamalarında ve normal uygulamalarda hileyapabilir, hatta hataları ve sorunları bile düzeltebilirsiniz.

Program içerisindeki memory scanner (hafıza tarayıcı) ile oyun içerisinde kullanılan ve değiştirilmeye uygun olan değişkenleri hızlı bir şekilde tarayıp belirledikten sonra bunları yine Cheat Engine üzerinden değiştirebilirsiniz.

Diğer yandan hata ayıklayıcı (debugger), çevirici (assembler) ve ters çevirici (disassembler), hız hilesi (speedhack), trainer oluşturucu, direct 3D işleme araçları, sistem kontrol araçları ve daha fazlası ile birçok özelliği ve seçeneği modifiye edip kullanabilirsiniz.

buradan indirebilirsiniz.

6 Temmuz 2010 Salı

PhotoScape3.5indir

PhotoScape

PhotoScape bir resim düzenleme yazılımında bulunması gereken en temelaraçları, efektleri ve seçenekleri içeren ücretsiz bir program. Resimlerinize rahatlıkla bakabileceğiniz, fotoğraflarınızda oynamalar yapabilceğiniz bu program ile her türlü düzenlemeişlemini yapabilirsiniz.

Resimlerinizi açtıktan sonra onlara ne işlem yapmak istediğinizi soran bu basit ve ücretsiz editör ile fotoğraflarınızı kendi adınıza logolayabilir, animasyon GIF haline getirebilir, baskı almak için gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra bastırabilir, renklendirmeyaparak fotoğrafınızı bambaşka bir hale getirebilir, yeniden boyutlandırabilir, siyah/beyaz dengesini ayarlayabilir, arkaplan ışığınıdeğiştirebilir, istediğiniz bölümleri kesebilir, kırmızı gözleri yok edebilir, çeşitli efektlerle resminizi filtreleyebilirsiniz.

Buradan indirebilirsiniz.

CS Wall Hack (Counter Strike)

CS Wall Hack

Counter Strike oyununda duvarların arkasından ateş edebilmenizi,rakibin sizi görmeden ona hamle yapabilmenizi sağlayan hile yamasıdır.

Programın Kullanımı: İlk olarak zipli olan dosyayı zip'ten çıkartın. Zipten tek bir dosya çıkacak onu açın ve dosya içerisinde bulunan 'cdhack' dosyasını iki kere tıklayın. Böylelikle program aktif hale gelecektir.
Daha sonra oyuna girerek 'end' tuşuna basın. Bu işlem sayesinde wall hack açılmış olacak. Öldüğünüzde wall kapanır tekrar açmak için aynı işlemi tekrarlayın. Eğer 'end' tuşuna bastığınızda 'cheats allowed' yazısı karşınıza çıkarsa wall açık kullanılıyor demektir, 'cheats stop' yazısı var ise program kapalı demektir. Tekrar 'end' tuşuna basarak tekrar programı çalıştırabilirsiniz.

Önemli! Bu yama birçok serverda özellikle punkbuster ( hazır server modunda bulunan hile önleyici ) olmadan rahatlıkla kullanılmıştır. Yalnız hile önleyici yamalar çıktığı için eskisi gibi etkili olamamaktadır hatta hile yaması çoğu zaman işlememektedir. Hilenin yapıldığı anlaşıldığında serverlardan adminler tarafından veya otomatik olarak oyuncu atılmaktadır, oyuncunun server'lara girişi engellenmektedir.

Buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

LimeWire 5.5.10

LimeWire

Güvenli dosya paylaşımı, hızlı dosya indirme hızı ve gelişmiş arama seçenekleri ile en çok tercih edilen paylaşım programlarının başında gelen LimeWire müzik, resim, video, program ve doküman gibi istediğiniz her türlü dosyayı indirebileceğiniz ve paylaşabileceğiniz bir program.

Sade, basit ve sekmeli arayüzü aracılığı ile dosya indirirken sizi hiç yormayan ve bir dosya paylaşım programında olması gereken tüm özellikleri içerisinde barındıran LimeWire sürekli olarak güncellenmeye ve geliştirilmeye devam ediyor.

LimeWire Özellikleri:

  • Dosya indirme hızında sağlanan ciddi artış ile birlikte çok hızlı dosya indirme işlemlerini gerçekleştirme.
  • %60'dan fazla firewall (güvenlik duvarı) kullanan paylaşımcı ile güvenli dosya paylaşımı.
  • Dosyaları indirdiğiniz kişiler ile bağlantı kurabilme ve anlık mesajlaşma (chat) gerçekleştirebilme.
  • İndirdiğiniz müzik veya video dosyasını dahili medya oynatıcı ile dinleme veya izleme.
  • Dosya indirme işlemlerini yarıda bırakabilme ve bir sonraki açılışta kaldığınız yerden indirme işlemine devam edebilme.
  • Bilgisayarın bir şekilde kapanma ihtimaline karşı sonraki açılışta indirmekte olduğunuz dosyaların indirme işlemine (download) devam edebilme ve kayıp yaşamama.
  • Birçok dil desteği ile LimeWire'ı Türkçe kullanabilme.
  • Arkadaşlarınızla IP bağlantısı kurup (güvenlik duvarınızın izin vermesi gerekir) doğrudan dosya alışverişinde yapabilme.
  • Kolay kullanım ve basit arayüz ile rahat kullanım ve gelişmiş özellikleri ayarlayabilme.

LimeWire programı kendi içinde dosyaları taratarak güvenli programları sizler için belirliyor.

Uyarı! Aramalarda bulduğunuz güncelleme dosyalarından programı güncellemek istediğinizde kilit işareti () çıkarsa bu dosyanın güvenli olduğu ve güncellemenin LimeWire tarafından dağıtıldığı anlamını taşır (Aşağıdaki resimde güvenli link uzantısı örneği vardır.) ve rahatlıkla indirme işlemini yapabilirsiniz.


Fakat güncellemenin LimeWire dışında başka bir linkten yapılması olasılığında virüs tehlikesinin olduğunu, dolayısıyla bunuda kilit işaretinin () olmamasından anlayabilirsiniz. Bu durumda indirme işlemini kilitli olan dosyadan yapmanız tavsiye edilir. (Aşağıdaki resimde güvenli olmayan link uzantısı örneği vardır.)

Yeni sürümleri ile beraber LimeWire programı artık Torrent protokolünü de destekliyor. Milyonlarca download ve upload işleminin yapıldığı bu hızlı ve popüler yazılım ile artık Torrent dosyalarınıda indirebilecek ve paylaşabileceksiniz.

Skin desteğine sahip LimeWire'ı aşağıda gördüğünüz renk ve görünümlerde kullanmak istiyorsanız bu adresten skinleri indirebilirsiniz.

5.5.10 Sürüm Değişiklikleri:

  • Kişisel bilgi hırsızlığına karşı güvenlik geliştirilmeleri üst seviyeye çıkarılmış
  • Torrent desteği geliştirilmiş ve kararlılık sağlanmış.
  • Listeleme ve sıralama geliştirilmiş.
  • Facebook entegrasyonu eklenmiş bulunuyor.
  • iTunes ile uyumlu çalışma özelliği programa eklenmiş.
  • Windows kullanıcıları için entegre web tarayıcısı geliştirilmiş.
  • Paylaşımdaki dosyalar üzerindeki kontrol geliştirilmiş ve daha kolay hale getirilmiş.
  • Sistem durum bildirisi özelliği eklenmiş.
  • LimeWire Toolbar (Ask tarafından geliştirilmiş Araç Çubuğu) yükleme seçeneği eklenmiş.
  • LimeMan splash ekranı güncellenmiş.
  • İndirme işlemlerinin kaldığı yerlerden devam edebilmesi için bir çok kolaylık getirilmiş.
  • Bağlantı güvenliği ve kişisel bilgilerin gizliliği konusunda önlemler geliştirilmiş.

Önemli! Birçok ziyaretçimiz bize kurulum problemi yaşadığını iletti. Program Java tabanlı çalıştığı için kurulumda problem çıkarabilmektedir. Bunun önüne geçmek için ve programı başarılı bir şekilde çalıştırmak için lütfen Java Runtime Environment'ın en son sürümünü indirip kurduktan sonra LimeWire programını kurun.

Java Runtime Environment indirme sayfasına gitmek için buraya tıklayın.

Yeni sürümü beğenmeyip eski alıştığınız LimeWire'ı kullanmak istiyorsanız, buradan LimeWire 4.18.8 sürümünü indirebilirsiniz.

YASAL BİLGİLENDİRME
Bu program yasal bir programdır. Ancak bu yazılım üzerinden telif hakkı bulunan yazılım, müzik vs. paylaşmak ve indirmek suçtur. Lütfen yazılımı kullanırken bunun bilincinde olunuz.

Ziyaretçiler